list_banner1

Nūhou

Makemake ʻoe i nā mea ʻono?Makemake ʻoe i kahi ala maʻalahi a ʻono e leʻaleʻa i nā mea ʻono

CVS (1)

Nā Mea Hana Hana - China Products Factory & Suppliers (dessertscup.com)

Makemake ʻoe i nā mea ʻono?Makemake ʻoe i kahi ala maʻalahi a ʻono e leʻaleʻa i nā mea ʻono?Inā ʻae kāu pane, pono ʻoe e hoʻāʻo i nā kīʻaha meaʻai!ʻO nā kīʻaha Dessert he mea ʻono a liʻiliʻi i hoʻopiha ʻia me nā ʻano ʻono like ʻole a me nā papa o nā mea ʻono i loko o nā kīʻaha a i ʻole nā ​​pahu, e ʻae iā ʻoe e ʻono iā lākou e like me kou makemake.

CVS (2)

OEM Nā huahana hou disposable ps plastic egg cup storage container for dessert Manufacturer and Factory |ʻEpa-Pake (dessertscup.com)

He nui nā pono o nā kīʻaha meaʻai, e like me:
ʻO nā kīʻaha meaʻai no ka lawelawe hoʻokahi, no laila ʻaʻole pono ʻoe e hopohopo no ka pau ʻole ʻana a i ʻole ka pau ʻole.
ʻO nā kīʻaha meaʻai meaʻai hiki ke lawe i waho a ʻai iā lākou i kēlā me kēia manawa a ma nā wahi a pau, me ka hopohopo ʻole e hoʻohaumia i kou mau lima a i ʻole nā ​​lole.

CVS (3)

OEM Nā huahana hou disposable ps plastic egg cup storage container for dessert Manufacturer and Factory |ʻEpa-Pake (dessertscup.com)
He ʻokoʻa nā kīʻaha meaʻai, no laila hiki iā ʻoe ke koho i nā ʻono like ʻole a me nā hui pū ʻana e like me kāu makemake, mai ka keke kīlika a i ka brownie kokoleka, mai ka strawberry trifle a i ka pudding lepo Oreo, aia mau no ʻoe.
He nani nā kīʻaha meaʻai, no laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā lākou e hoʻonani i kāu papaʻaina a i ʻole e hāʻawi iā lākou i kāu mau hoaaloha a me kou ʻohana, e hōʻoluʻolu iā lākou i kou aloha a me kou noʻonoʻo.

CVS (4)

Ipu Dessert, Ipu Pīkīkī me ka Poʻi, Ipu Pudding - ʻEulopa-Pack (dessertscup.com)
No laila ma hea ʻoe e kūʻai ai i nā kīʻaha meaʻai?ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole pono ʻoe e hele i waho e ʻimi i nā ʻano kīʻaha meaʻai āpau ma nā kahua kūʻai pūnaewele.Inā makemake ʻoe e hana iā ʻoe iho a kūʻai paha i nā mea i hana ʻia, inā makemake ʻoe i ke kūʻai nui a i ʻole ke kūʻai aku, inā makemake ʻoe i nā hōʻailona kūloko a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe, hiki i nā kahua kūʻai pūnaewele ke hoʻokō i kāu mau pono.Ma kēia ʻatikala, e hoʻolauna mākou i nā kahua kūʻai kūʻai pūnaewele like ʻole e hāʻawi ana i nā kīʻaha ʻono like ʻole, a pehea e kūʻai ai i nā kīʻaha ʻono ma kēia mau kahua.


Ka manawa hoʻouna: Jun-07-2023